ورود

ثبت نام

هنگامی که شما یک حساب کاربری ایجاد می کنید، قادر به پیگیری وضعیت پرداخت، پیگیری تایید خواهید بود و شما همچنین در پایان تور می توانید امتیاز خود را ثبت کنید.
نام کاربری*
رمز عبور*
تائید رمز عبور*
نام*
نام خانوادگی*
ایمیل*
تلفن*
کشور*
* ایجاد یک حساب کاربری به معنی پذیرششرایط استفاده از خدمات ما و سیاست حفظ اسرار است.

از قبل عضو شده اید؟

ورود

ورود

ثبت نام

هنگامی که شما یک حساب کاربری ایجاد می کنید، قادر به پیگیری وضعیت پرداخت، پیگیری تایید خواهید بود و شما همچنین در پایان تور می توانید امتیاز خود را ثبت کنید.
نام کاربری*
رمز عبور*
تائید رمز عبور*
نام*
نام خانوادگی*
ایمیل*
تلفن*
کشور*
* ایجاد یک حساب کاربری به معنی پذیرششرایط استفاده از خدمات ما و سیاست حفظ اسرار است.

از قبل عضو شده اید؟

ورود

دریافت ویزا

دریافت ویزا

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزا :

  • اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­هاي قبلي
  • ۶ قطعه عکس ۵/۴ *۵/۳ رنگي، تمام‌رخ با زمينه سفيد
  • اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپي از کليه صفحات آن
  • اصل گواهي حساب بانکي با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگليس
  • اصل سند مالکيت.
  • اصل و ترجمه مدارک شغلي
  • براي فرزندان زير ۱۸سال که بدون همراهي يکي از والدين سفر مي‌کنند رضايت­نامه محضري الزامي است و نياز به ترجمه به زبان انگليسي دارد.
  • اصل و ترجمه مدارک شغلي و مالي همسر براي خانم‌­هاي خانه‌­دار
  • نکته مهم : هنگام مراجعه به سفارت ممکن است مدارک ديگري نيز مورد نياز باشد که تهيه آن مدارک نيز الزامي است.

این مدارک برای ویزای کشوار های مختلف از جمله ویزا اروپا ، ویزا شنگن ، ویزا هلند ، ویزا فرانسه ، ویزا ایتالیا ، ویزا مولتی پل و ویزا کانادا می باشد